HERALDIQUE : logiciels, bases, recherches, dessins

Art du Blason : Héraldique / logiciels bases de données dessins armes armoiries recherches et plus...

Presentatie  LES ESCUS DES ARMES

LES ESCUS DES ARMES is een software-ontwerp heraldische wapenschilden, armen (of arm), ontwikkeld voor Windows, op Apple-systemen overeengekomen vanaf versie 8.

LES ESCUS DES ARMES het werken met afbeeldingen in BMP-formaat, waardoor het aan te bieden aangepaste ontwerpen rijker is dan de tekeningen met behulp van de vector-formaat (traits consistent en effen kleuren). Het is echter mogelijk om de simulatie van de vector-tekening met behulp van hun peddel-hals plat.

Meer dan 110 functies ondergebracht in menu's 11 kunt de meeste bewerkingen haitées vaak met dit soort software, maar we zijn ons ervan bewust dat updates altijd nodig zijn, extra functies, waardoor het aantal van de tekeningen, etc. . Wat bieden wij gratis voor kleine wijzigingen of toevoegingen aan de luidspreker uitgang van nieuwe versies.

Lagen

Een wapen bestaat uit een veld gepartitioneerd of niet, onderdelen en meubilair en een vorm van schild, die allemaal kunnen toegevoegd, worden vervangen, verborgen, en verwijderd op elk moment.

Elk beeld kunnen onafhankelijk van elkaar worden geplaatst en aangepast direct op het scherm of setup, gewijzigd, knippen, kleuren, zichtbaar of verborgen, of geplaatst voor de achtergrond.

De samenstelling van wapens volgt dezelfde logica: de grootte van het werkgebied wordt vrij gekozen door oplichters.

De tekeningen

4080 tekeningen in VTG-formaat: zonder kwaliteitsverlies (verbeterde vector).

6860 tekeningen: 5060 met meubilair geplaatst in 158 mappen, met toegang tot bestanden en directe toegang op trefwoord.

Tekeningen uit de 5500 Armorial General van Frankrijk van 1696 tot Hozier, de hand van voorbeelden: modulus geïntegreerde zoekfunctie.

Import ontwerpen opgeslagen in een van de negen meest voorkomende formaten (tif, bmp, gif, psd, wmf, etc.) ..

33 vormen van schild, 310 partities, 382 kamers, 108 randen (voor 5 soorten schild), 5060 Furniture (4 maten), 315 sieraden externe positionering gidsen 104, 166 patronen en verspreide distributie.

De tekening module
Hiermee kunt u rechtstreeks bewerken elke partitie, kamer en meubilair, door het toevoegen van features (zoals de oprichting van een "een in het andere"), ontwerpen en kleuren (het bewerken van een schets, etc.) .. Het staat zo aus uitgesneden delen van een tekening (in het voorbeeld van het creëren van een half ...: half adelaar, half lelie, etc.) ..
De kleuring module

Elke tekening wordt toegevoegd aan het wapen in verband met een masker om gebieden van colorectale en slechtste gebieden aanwijzen transparant te maken. Deze gebieden worden begrensd door een zwarte contour: elke zone kunnen onafhankelijk van elkaar worden gekleurd.

10 pallets zijn beschikbaar: kleur (7) en Hatch (3 - brandende mode) en de mogelijkheid van het gebruik van vaste kleuren van het systeem. Een bereik kan opslaan van persoonlijke zijn eigen kleuren.

De "geplant" en uitkeringen kunnen worden gemaakt met deze module uit op voorwaarde dat de templates.

Built-in paletten en persoonlijk.

De module filters

De filter-module zorgt voor aangepaste effecten door het veranderen van de vorm van het schild, schaduwen en lichteffecten toegepast op de ECU, door het aanbrengen van een textuur (afbeelding wordt gebruikt op de achtergrond), schaduwen en vervaagt aan kenmerken van beelden, bestaande uit de afbeelding. Al deze effecten zijn pa-parameters (intensiteit, enz.) ..

Deze filters hebben geen invloed op de ontwerpen en kan worden toegepast of verwijderd op elk moment.

Bibliotheken

Bibliotheken (onbeperkt aantal) geven direct toegang tot zijn eigen tekeningen, die moet worden opgeslagen in mappen en submappen. De toegang is meteen gemaakt, alsof ze werden gebouwd tekeningen. U kunt ze importeren zonder extra behandeling en gebruik ze als tekeningen opgenomen in de software. Automatische indexering.

Armorial module
LES ESCUS DES ARMES biedt de mogelijkheid om te creëren en te beheren zo veel als gewenst wapenschilden, waaronder mede begrepen tekst het beschrijven van de toppen (wapen), en de bijbehorende tekeningen.
Beschermen

De tekeningen worden opgeslagen als PTG (die bewaart alle afbeeldingen in de tekening).

Opname-indelingen JPG, BMP en GIF is voorgesteld om ze te gebruiken in andere programma's.

Printen

Afdrukken kan worden ingesteld schilden. Het zal overwegen op het scherm, ongeacht van de beelden die zijn tijdelijk of permanent verborgen.

Macro-commando's
De macro-commando's worden gebruikt om een complete operatie identiek verandering in de vorm van het schild, het schoonmaken (verwijderen van gemaskerde foto's), enz. uit te voeren.

Hulp

In het Frans, Portugees (Braziliaans) en Duits. Veel oefeningen omgaan met meerdere functies.
De markt gebracht Andere versies
Tiny versies: geen in-of ondersteunende functies, een beperkt aantal tekeningen. Deze versies kunnen bereiken veel van de tekeningen schild: LES ESCUS DES ARMES Amateur.